MOTREGEN VARIATIES

Motregen Variaties (seizoen 2021 - 2022)

De Volwassenen Theatergroep zal in het seizoen 2021-2022 werken aan een eigen bewerking van ‘Motregenvariaties’ van auteur Robert Alberdingk Thijm.

Een voorstelling over: twee dichteressen die beiden debuteerden in de jaren zeventig. De een werd wereldberoemd, de ander raakte totaal ondergesneeuwd. Vijftig jaar later lopen de vrouwen elkaar weer tegen het lijf. Er volgt een vileine afrekening met het verleden, met als inzet een niet uitgeschreven oeuvre en een niet geleefd leven.

Muziektheater Spetter brengt met “Motregen Variaties” een bewerking op de tragikomische theatervoorstelling van Alberdingk Thijm. Spetter slaat hiermee een andere richting in dan in eerdere seizoenen, waar de spelers hun eigen voorstelling schreven, bedachten en uiteindelijk speelden.

Waar er nu al een script met prachtige teksten klaarligt, gaan we daar eigen muziek aan toevoegen! Zo wordt de spelersgroep ondersteunt door muziek en zang, passend bij het verhaal, uitgevoerd door onze live band,

Kortom; Een theaterspektakel waar de volwassenen van Muziektheater Spetter een nieuwe richting van theater maken inslaan. De voorstellingen zullen plaatsvinden in oktober 2022

Crew

Productieleiding

Regisseur

Regie-assistentie

Marketing & Publiciteit

Fotografie

Licht & geluidstechniek

Maja Willemse

Marc van Creij

Maja Willemse

Lieke Nelemans

Bart Hanemaaijer

Willy Leuvering & team

En natuurlijk de ondersteuning door alle onze hulpouders!

Pers

Binnenkort hopen wij hier een mooi artikel uit de krant of ander media kanaal te kunnen plaatsen.

Partners

De Volwassenen productie 2021-2022 wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande partners:

Foto's

Waag de sprong in het diepe en schrijf je direct in voor een proefmaand!

Contact

De Bombarst Papenhulst 24 5211 LC, ‘s-Hertogenbosch Info@muziektheaterspetter.nl / 06-10744513