BUREAU CR(E)ATIE
MUZIEKTHEATER

BUREAU CR(E)ATIE (seizoen 2020 - 2021)

4

De volwassenen van Muziektheater Spetter scheppen met hun eerste muziektheatervoorstelling een wereld met creaties op het thema ‘de kantoortuin’. 

‘Bureau-creatie’ gaat over alles wat er op kantoor gebeurt en alles wat niet normaal is en daar óók gebeurt. De voorstelling is samen door de acteurs geschreven onder begeleiding van de regisseur en geeft een kijkje in de, voor iedereen bekende, ‘kantoortuin’. Daarmee worden onze bureau-creaties zichtbaar gemaakt.

‘Bureaucreatie’ speelt zich af in de kantoortuin van een bierbrouwerij en neemt je mee in een spel waar drama, humor, machtsmisbruik, verandering, ontwikkeling hand in hand over gaan naar een onverwachte wending.

Een muziektheaterstuk waar totaal uiteenlopende karakters door een onverwachte gebeurtenis de handen in elkaar slaan. Heeft Bureaucreatie een boodschap? Jazeker, hoe verschillend wij ook allemaal zijn, hoe jaloers, verdrietig, egocentrisch, onzeker… samen zijn wij sterker dan wij denken en kunnen wij alles aan! Tja en of er voor een juiste oplossing gekozen is…

Deze eerste voorstelling van de volwassenen van Muziektheater Spetter, wordt ondersteund door muziek, ter aanvulling op de scenes. Dit resulteert in een unieke, creatieve en muzikale voorstelling die u gezien moet hebben.

Crew

Productieleiding

Regisseur

Script & muzikale arrangementen

Regie-assistentie

Marketing & publiciteit

Fotografie

Licht & geluidstechniek

Maja Willemse

Marc van Creij

Marc van Creij & deelnemers

Maja Willemse

Lieke Nelemans

Bart Hanemaaijer

Willy Leuvering & team

En natuurlijk alle ondersteuning van de hulpouders!

Pers

Binnenkort hopen wij hier een mooi artikel uit de krant of een ander media kanaal te kunnen plaatsen.

Partners

De volwassenen productie 2020-2021 wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande partners:

Foto's

Waag de sprong in het diepe en schrijf je direct in voor een proefmaand!

Contact

De Bombarst Papenhulst 24 5211 LC, ‘s-Hertogenbosch Info@muziektheaterspetter.nl / 06-10744513