CACAO
DE MUSICAL

Cacao de Musical (Jeugdproductie 2019 - 2020)

Cacao - de Musical 2019-2020

‘Cacao de Musical’ speelt zich af in de zoete wereld van chocolade en snoep, maar in tegenstelling tot al die zoetigheid, komt al snel de minder zoete wraak…

want waar het ooit allemaal begon met twee hartsvriendinnen. Hartsvriendinnen met een droom, sloeg het allemaal ineens om door kalverliefde. Met een jarenlange en voortdurende strijd als gevolg, waar het bloed onder de nagels vandaan wordt gehaald…

Maar zou snoepgoed en de chocolade ook hier als lijmmiddel kunnen werken? Krijgen ze het voor elkaar om hun strijdbijl te begraven, zand erover?

Een door de jeugdige Spetters zelf gemaakte muziektheater voorstelling. Zij laten u graag zien hoe zij aankijken tegen het thema van dit jaar ‘snoep als lijmmiddel’ in een prachtige voorstelling met zang, dans, theater en alles wat bij een echte voorstelling hoort.

Crew

Productieleiding

Regisseur

Muziek & Script

Regie-assistentie

Dagelijkse begeleiding

Marketing & publiciteit

Fondsen werving

Fotografie

Stage crew

Licht & geluidstechniek

Babs Post & Bo Sluipers

Marc van Creij

Nina van den Heuvel & Marc van Creij

Babs Post & Bo Sluipers

Babs Post & Bo Sluipers

Babs Post, Bo Sluipers, Laura Hondebrink & Franklin van Liempt

Trudy Leuvering & Peggy Loch

Bart Hanemaaijer

Babs Post, Bo Sluipers & Daan Peters

Willy Leuvering & team

En natuurlijk alle steun van hulpouders! 

Pers

logo bastion oranje

'Spetter Muziektheater van start met musical Cacao'

DO 16 JANUARI 2020 DEN BOSCH – Het nieuwe Muziektheater Spetter is van start gegaan met de productie van de Musical Cacao. Die productie wordt geleid door regisseur en productieleider Marc van Creij samen met Babs Post.

Met hun doel kinderen [5 – 12 jaar] op een andere manier een musicalproductie te laten opzetten. Te denken valt aan hun eerste oriëntatie en het kiezen van het onderwerp. Vervolgens maakt Marc van Creij de tekst. Ook richten de productieleiders bij de training van de spelers zich op de aspecten marketing, decor… (BastionOranje)

'Kinderen maken hun eigen musical'

DO 23 APRIL 2020 DEN BOSCH – “Elf kinderen tussen de 5 en 12 jaar zijn sinds september druk bezig met de voorbereidingen van de musicalproductie Cacao de Musical van stichting Muziektheater Spetter. Het bijzondere is dat zij de onderwerpen die in het verhaal aan de orde komen – rondom het thema ‘snoep als lijmmiddel’ – helemaal zelf hebben bedacht.”(Bossche Omroep)

Partners

De jeugd productie van 2019 – 2020 wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande partners:

Foto's

Waag de sprong in het diepe en schrijf je direct in voor een proefmaand!

Contact

De Bombarst Papenhulst 24 5211 LC, ‘s-Hertogenbosch Info@muziektheaterspetter.nl / 06-10744513