DE GOUDEN SPETTER

'De Gouden Spetter'

In 2021 heeft Muziektheater Spetter een onderscheiding in leven geroepen. Om de Spetter, die zich onderscheid door het verenigingsbelang voor het eigen belang te zetten, door bijzondere diensten te verrichten voor Muziektheater Spetter in het zonnetje te zetten.

 

Over de naamgeving

Als snel werd het duidelijk dat het een unieke onderscheiding moest worden die organisatie breed vergeven kan worden en moest staan voor de vrijwilliger met een hart van goud. Zo was snel duidelijk, dat de naam ‘De Gouden Spetter’ moest worden.

 

Over de onderscheiding

‘De Gouden Spetter’ is een unieke onderscheiding, speciaal voor diegene, die iets bijzonders heeft betekent voor Muziektheater Spetter. De onderscheiding wordt uitgereikt aan die Spetter, die de organisatie naar een hoger niveau weet te tillen als vrijwilliger. Dit kan voor of achter de schermen zijn, zowel bestuurlijk, organisatorisch als ondersteunend.

‘De Gouden Spetter’ wordt alleen uitgereikt in uitzonderlijke situaties en aan diegene, die een herkenbare bijdrage heeft geleverd aan het professionaliseren van Muziektheater Spetter.

 

Het unieke beeld van deze onderscheiding is ontworpen en met de hand gemaakt door de Bossche beeldend kunstenares Manita Kieft. Zij heeft een beeld ontworpen waar speelse porseleinen elementen en hout zijn verwerkt, die de groei van de organisatie door de samensmelting met de Spetter van Goud verbeelden. Telkens wanneer ‘de Gouden Spetter’ wordt uitgereikt, zal dit een uniek beeld zijn.

De Gouden Spetter - 2021

Op zaterdag 23 oktober 2021 is na afloop van de première van de Jeugd voorstelling de allereerste ‘Gouden Spetter’ uitgereikt aan Trudy Leuvering.

 

Verdiensten:

Sinds 2019 betrokken in verschillende rollen binnen de organisatie waaronder:

Advisering van het creatieve team gedurende 2019 – 2021

Voorzitter Stichting Muziektheater Spetter seizoen 2018-2019

Productieleider seizoen 2018-2019

Penningmeester Stichting Muziektheater Spetter 2019 – 2020

Penningmeester Stichting Muziektheater Spetter 2020 – 2021

Speler en solist bij de Volwassenen Theatergroep Spetter seizoen 2020-2021

Waag de sprong in het diepe en schrijf je direct in voor een proefmaand!

Contact

Huis73 Hinthamerstraat 72-74 5211 MR, ‘s-Hertogenbosch Info@muziektheaterspetter.nl / 06-10744513