De gouden spetter

In 2021 heeft Muziektheater Spetter een onderscheiding in het leven geroepen. Om de Spetter, die zich onderscheid door het verenigingsbelang voor het eigen belang te zetten, door bijzondere diensten te verrichten voor Muziektheater Spetter in het zonnetje te zetten.

Al snel werd duidelijk dat het een unieke onderscheiding moest worden die organisatie breed vergeven kan worden en moest staan voor de vrijwilliger met een hart van goud. Zo was snel duidelijk, dat de naam ‘De Gouden Spetter’ moest worden.

‘De Gouden Spetter’ is een unieke onderscheiding, speciaal voor diegene, die iets bijzonders heeft betekent voor Muziektheater Spetter. De onderscheiding wordt uitgereikt aan die Spetter, die de organisatie naar een hoger niveau weet te tillen als vrijwilliger. Dit kan voor of achter de schermen zijn, zowel bestuurlijk, organisatorisch als ondersteunend.

‘De Gouden Spetter’ wordt alleen uitgereikt in uitzonderlijke situaties en aan diegene, die een herkenbare bijdrage heeft geleverd aan het professionaliseren van Muziektheater Spetter.

Het unieke beeld van deze onderscheiding is ontworpen en met de hand gemaakt door de Bossche beeldend kunstenares Manita Kieft. Zij heeft een beeld ontworpen waar speelse porseleinen elementen en hout zijn verwerkt, die de groei van de organisatie door de samensmelting met de Spetter van Goud verbeelden. Telkens wanneer ‘de Gouden Spetter’ wordt uitgereikt, zal dit een uniek beeld zijn.

De Gouden-Spetter-2021

Winnaars

23-10-2021 - Trudy Leuvering

Contact

Huis73
Hinthamerstraat 72-74
5211 MR 's-Hertogenbosch
T: 06-10744513
E: info@muziektheaterspetter.nl

Over Theater Spetter

Wij streven ernaar, om de ideale plek te zijn, waar kinderen, jongeren & volwassenen ongedwongen leren creëren op het gebied van theater en muziek.

Social media