DE VLIEGENDE HOLLANDER
DE MUSICAL

De vliegende Hollander (seizoen 2021 - 2022)

WhatsApp Image 2021-06-18 at 23.28.50 (1)

De Jeugd Theatergroep van Muziektheater Spetter brengt dit jaar (seizoen 2021-2022) een stoere muziektheatervoorstelling over de mythe rond het fictieve spookschip ‘De Vliegende Hollander’.

Sommige mensen beweren dat het schip van Kapitein Van der Decke nog steeds rondspookt over de zeven wereldzeeën. Anderen bewerken dat het slechts een volksverhaal is, groot geworden door de overlevering van vader op zoon. 

Een ding staat vast, het schip dat op zoek is naar een veilige haven, op zoek naar iets of iemand die ervoor kan zorgen dat de vloek ingelost wordt, staat centraal.

Als Storm met z’n vrienden op zolder oude scheepsverhalen tegenkomt, komt het verhaal opnieuw tot leven. Ze willen ze de bemanning van ‘De Vliegende Hollander’ helpen om de vloek te beëindigen. Kunnen zij de vloek oplossen of blijkt het toch allemaal een verzonnen verhaal?

Muziektheater Spetter brengt met ‘De Vliegende Hollander – de Musical’ een avontuurlijk en eigentijdse vertelling op dit eeuwenoude verhaal. Een stoere musical met heftige muziek, stevige taal en vol beweging en actie. Een theaterspektakel voor meiden en jongens die diep van binnen een piraat zijn.

Crew

Productieleiding

Regisseur

Script & muziek

Regie-assistentie

Dagelijkse begeleiding

Marketing & publiciteit

Fotografie

Stage crew

Licht & geluidstechniek

Ricky Sterks

Marc van Creij

Marc van Creij & Nina van den Heuvel

Ricky Sterks

Ricky Sterks & Marjon Kanters

Lieke Nelemans

Bart Hanemaaijer

Marjon Kanters & Ricky Sterks

Willy Leuvering & team

Pers

Binnenkort hopen wij hier een mooi artikel uit de krant of een ander media kanaal te kunnen plaatsen.

Partners

De jeugd productie 2020 – 2021 wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande partners

Foto's

Waag de sprong in het diepe en schrijf je direct in voor een proefmaand!

Contact

De Bombarst Papenhulst 24 5211 LC, ‘s-Hertogenbosch Info@muziektheaterspetter.nl / 06-10744513

De Jeugd Theatergroep van Muziektheater Spetter brengt dit jaar een stoere muziektheatervoorstelling over de mythe rond het fictieve spookschip “De Vliegende Hollander”

Sommige mensen beweren dat het schip kapitein Willem van der Decke nog steeds rondspookt over de zeven wereldzeeën. Anders beweren dat het slechts een volksverhaal is, groot geworden door de overlevering van vader op zoon. Een ding staat vast, het schip dat op zoek is naar een veilige haven, op zoek naar iets of iemand die ervoor kan zorgen dat de vloek ingelost kan worden, staat centraal.

Als Storm met z’n vrienden op een zolder oude scheepsverhalen tegenkomt, komt het verhaal opnieuw tot leven. Kunnen zij de vloek oplossen of blijkt het allemaal maar een oud en verzonnen verhaal?

Muziektheater Spetter brengt met “De Vliegende Hollander” een avontuurlijk en eigentijdse vertelling op dit eeuwenoude verhaal. Een stoere musical met heftige muziek, stevige taal en vol beweging en actie. Een theaterspektakel voor meiden en jongens die diep van binnen een piraat zijn!