De organisatie van muziektheater Spetter

Muziektheater Spetter is in 2018 opgericht als stichting ter bevordering van het cultuuraanbod in de gemeente ‘s-Hertogenbosch en omstreken en heeft zich als doel gesteld om muziektheater- & musicalproducties te produceren, waarin amateurkunstenaars kunnen excelleren. De organisatie bestaat uit verschillende commissies die tezamen zorg dragen om deze missie ten uitvoer te brengen.

Onze stichting bestaat uit:

  • Creatieve commissie (artistiek leider & productieleiders per productiegroep). 

  • Een bestuur (voorzitter, secretaris & penningmeester).

  • Professionele en enthousiaste docenten, afgewisseld met gastdocenten.

  • Vrijwilligers

Profielfoto Marc-bewerkt-o46r8afbtuo77woboefz3n89zw3yzonah5fcponqum-modified.jpeg

Marc van Creij
Artistiek leider / Regisseur & Script

Ha, ik ben Marc. Als musical docent geef ik iedere week de repetities vorm en werken we toe naar samen een prachtige muziektheater voorstelling. Daarnaast ben ik als Artistiek leider van Muziektheater Spetter verantwoordelijk voor het uitzetten van het creatieve pad. Natuurlijk staat er slechts één ding bovenaan en dat is plezier maken, want als we plezier maken, is ‘the sky the limit’ en kunnen we spetteren tot we erbij neervallen! Ik zie je graag bij Muziektheater Spetter!

Nina van den Heuvel
Componist & Arrangeur

Hallo, ik ben Nina van den Heuvel. Ik ben componiste van Muziektheater Spetter en ik doe het met veel plezier. Samen met Marc zorg ik voor de muziek, zowel het componeren als arrangeren en produceren. Ik ben geboren in 2004 en woon vanaf 2008 in Schijndel. Sinds jongs af aan ben ik al bezig met de muziek. Ik zing veel en ik speel piano, gitaar, ukelele en basgitaar. In 2017 won ik de Orion awards voor mijn school. Vanaf de eerste Spetter Musical, ‘Bosch de musical’, heb ik de muziek voor de jongste groep van Spetter gemaakt. “Ik vind het heel erg mooi hoe er bij Spetter heel erg creatief gewerkt wordt zowel voor als achter de schermen.”

WhatsApp Image-2021-07-04-at-20.30.19-e1625429653469-p9mxmuog3gqb4nelkmss7nw4xzournyxk531cxd0a6-modified.jpeg
Rickysterks modified.jpeg

Ricky Sterks
Productieleider Jeugd

Mijn naam is Ricky Sterks, de productieleider van de jeugdgroep van Muziektheater Spetter. Toen Marc me voor deze taak vroeg, zei ik direct ja. Daarna ben ik pas gaan nadenken waarom ik hier zo blij van werd. Mijn interesse gaat steeds meer uit naar alles achter de schermen van theater. Ik ben o.a. lid van de volwassen groep van Muziektheater Spetter, waar ik zelf ook lekker acteer. Verder ben ik vrijwilligster bij Theaterfestival Boulevard en Festival Cement en door mijn werkzaamheden bij Muziektheater Spetter gaat dit weer een stapje verder.

Kimberly Hermsen
Productieleider Jongeren

Mijn naam is Kimberly Hermsen, en ik ben de productieleider van de jongerengroep van Muziektheater Spetter. Zelf speel ik ook in de volwassen theatergroep mee, en ik heb bij de laatste jeugdvoorstelling backstage geholpen op de dag van de voorstelling. Dat beviel mij heel goed! Toen ik hoorde dat er naast de jeugdgroep, ook een jongerengroep kwam, heb ik aangegeven dat het me leuk leek om daarbij te helpen. Toen Marc mij vroeg om productieleider te worden bij de jongeren, hoefde ik daar dus niet lang over na te denken!

Kimberly modified.jpeg
Rickysterks modified.jpeg

Laura Hondebrink
Voorzitter

Hallo! Ik ben Laura, sinds vorig jaar voorzitter van Muziektheater Spetter. Al sinds ik voor het eerst van Spetter hoorde, ben ik enthousiast over de visie op theater en muziek maken die hier wordt uitgedragen. Leden kunnen zich creatief ontwikkelen zonder prestatiedruk. Met veel plezier maken ze zo samen de voorstelling van A tot Z, deze zijn daardoor een waar cadeautje!

Bart Hanemaaijer
Secretaris

Ik ben Bart, sinds december 2021 ben ik de secretaris bij Stichting Muziektheater Spetter. Samen met de rest van het bestuur en de andere vrijwilligers doe ik mijn best om spetterende repetities en voorstellingen mogelijk te maken. Ik draag cultuur een warm hart toe en hoop dat Spetter uitgroeit tot een plek waar iedereen in ’s-Hertogenbosch en omstreken terecht kan.

Kimberly modified.jpeg
Rickysterks modified.jpeg

Willem van Driel
Penningmeester

Mijn naam is Willem en theater is een grote hobby van mij. Samen met andere mensen een theaterstuk maken vind ik het mooiste dat er is. De rol als penningmeester is nieuw voor me maar ik zal me de komende jaren storten op deze functie.

Contact

Huis73
Hinthamerstraat 72-74
5211 MR 's-Hertogenbosch
T: 06-10744513
E: info@muziektheaterspetter.nl

Over Theater Spetter

Wij streven ernaar, om de ideale plek te zijn, waar kinderen, jongeren & volwassenen ongedwongen leren creëren op het gebied van theater en muziek.

Social media