Jeugd productiegroep:

Dit seizoen speelt de jeugdgroep van Muziektheater Spetter een eigentijdse bewerking op ‘Romeo & Julia’. 

  • Ben jij tussen de 7 en 12 jaar?
  • Speel je graag toneel en bedenk je graag zelf toneelstukjes?
  • Doe je niets liever dan zingen en dansen?
  • Heb je altijd al een eigen musical willen maken?

Geef je dan op! Schrijf je direct in voor een PROEFMAAND voor onze Jeugd Theatergroep. Als je enthousiast bent na de proefperiode kun jij jezelf inschrijven, want iedereen kan meedoen bij Muziektheater Spetter. We houden geen audities, wel vragen we voldoende inzet van je tijdens de repetities.

Achter de schermen:

Praktisch:

Leeftijd7 – 12 jaarDagWoensdagDagdeelMiddagBelangrijke data:– Wekelijkse repetities van 28 okt. 2020 – 21 okt. 2021– Werkzaterdag op 02 oktober 2021– Voorstellingsdagen op 23 en 24 oktober 2021Lestijd15:30 – 17:00 (90 min)LocatieDe BombarstPapenhulst 24
5211 LC, ‘s-Hertogenbos
ch

Helse Helden de Musical (productie 2020-2021)

De jeugd productiegroep speelt dit productiejaar HELSE HELDEN, een musical die zich afspeelt in een harde wereld, waar de jeugd zich spiegelt aan de wereld die zij kennen van computergames. Niet voorzichtig, maar recht voor z’n raap. Geen medelijden met hen die afvallen. Het is vechten, vechten om te overleven.

En wat gebeurt er als er in deze koele wereld een prille liefde opbloeit? Een liefde die zich niets aantrekt van de bestaande strijd en juist hen treft die elkaar zouden moeten bevechten. Een onmogelijke liefde die hen dwingt te kiezen voor hun vrienden en de strijd die hen uiteendrijft of … 

Muziektheater Spetter brengt met “HELSE HELDEN” een moderne en jeugdige variant op Shakespeare’s Romeo & Julia. Een vette musical met heftige muziek, stevige taal en vol beweging en actie. Een theaterspektakel voor jeugd die wel tegen een stootje kan.