JEUGD PRODUCTIE HELSE HELDEN (2020 - 2021)

De nieuwe jeugdproductie van Muziektheater Spetter in seizoen 2020 – 2021 wordt HELSE HELDEN. Ben jij tussen 7 – 12 jaar, doe je niets liever dan zingen, dansen en acteren en vind jij het leuk om een musical voorstelling te maken? Geef je dan op voor Muziektheater Spetter.

Ieder kind heeft een eigen instapniveau vanwaar hij/zij start bij Muziektheater Spetter. Ons team is erop getraind om vanuit plezier en enthousiasme te werken, zodat iedereen zich optimaal ontwikkelt op zijn/haar eigen manier en zo het beste in zichzelf naar boven haalt tijdens de voorstellingen.

De voorstellingen vinden plaats op 16 en 17 oktober 2021 in een theater in de regio. Deelnemers uit deze groep zijn tussen de 7 en 12 jaar oud. Voor deze groep wordt aan het begin van het repetitiejaar een proefles in de vorm van een vrienden- & vriendinnenles gehouden. Er zijn geen audities, iedereen mag meedoen. Wat we wel van je vragen is voldoende inzet en aanwezigheid op de repetities. 

ACHTER DE SCHERMEN

PRAKTISCHE INFORMATIE

Leeftijd7 – 12 jaarDagWoensdagDagdeelMiddagBelangrijke data:– Wekelijkse repetities van 28 okt. 2020 – 14 okt. 2021– Werkzaterdag op 25 september 2021– Voorstellingsdagen op 15 en 16 oktober 2021Lestijd15:30 – 17:00 (90 min)LocatieDe BombarstPapenhulst 24
5211 LC, ‘s-Hertogenbos
ch

VERHAAL HELSE HELDEN:
De jeugd productiegroep speelt dit productiejaar HELSE HELDEN, een musical die zich afspeelt in een harde wereld, waar de jeugd zich spiegelt aan de wereld die zij kennen van computergames. Niet voorzichtig, maar recht voor z’n raap. Geen medelijden met hen die afvallen. Het is vechten, vechten om te overleven.

En wat gebeurt er als er in deze koele wereld een prille liefde opbloeit? Een liefde die zich niets aantrekt van de bestaande strijd en juist hen treft die elkaar zouden moeten bevechten. Een onmogelijke liefde die hen dwingt te kiezen voor hun vrienden en de strijd die hen uiteendrijft of … 

Muziektheater Spetter brengt met “HELSE HELDEN” een moderne en jeugdige variant op Shakespeare’s Romeo & Julia. Een vette musical met heftige muziek, stevige taal en vol beweging en actie. Een theaterspektakel voor jeugd die wel tegen een stootje kan.