“Wij streven ernaar om kinderen spelenderwijs en in een veilige omgeving, ongedwongen, te laten leren en creëren op het gebied van theater en muziek.”

“Een ‘cursus’ die kinderen uitdaagt hun talenten verder te ontwikkelen”

Samen gaan we voor:

  • Zelfverzekerd durven spreken voor een publiek
  • Zelfverzekerd naast een ander toch jezelf durven te zijn
  • Samenwerken met anderen binnen de groep
  • Het stimuleren van creatief denken
  • Het stimuleren van muzikaliteit & theatraliteit
  • Het verbinden van mensen op sociaal vlak
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Sociale ontwikkeling

Marc van Creij –  Artistiek leider

“Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan bij Muziektheater Spetter en ik zal iedere Spetter muzikaal en theatraal uitdagen. Gedurende het cursusjaar ga ik op zoek naar het talent van iedere speler en bied handvatten om dit talent zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen.”

Marc van Creij –  Artistiek leider

Van jongs af aan is Marc bezig met muziek en theater. In 2008 start hij zijn vooropleiding aan de MusicALL Factory – Jongeren in Tilburg, waarna hij zijn studie vervolgt aan het Koninklijk Conservatorium Brussel in de richting Musicaltheater. Na een jaar stapt Marc over naar Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg in de richting Muziektheater. 

Marc verzorgt privé zang- en theaterlessen in zijn muziekstudio aan huis en verzorgt theater kinderfeesten op locatie. 

In het najaar verzorgt Marc drie keer per week de spannendste stadswandeling van ’s-Hertogenbosch, met zijn Ghost Tours Den Bosch vertelt hij gedurende een wandeling door het centrum, waargebeurde spookverhalen. Marc is als theater- en muziekdocent verbonden aan Babel Den Bosch (projecten: Klas & Kunst, KlupUp, Muziek op Schoot) en Kunsten Centrum Waalwijk (projecten: Maxi Kunst Club). 

Verder is hij dirigent en vocal-coach van Popkoor No-Nonsense te Schijndel en werkt daarnaast voor uiteenlopende en bijzondere projecten door heel Nederland. Ga voor meer informatie naar de zijn website:  www.marcvancreijmuziektheater.nl

Marc van Creij –  Artistiek leider

Tijdens de muzikale repetities zal ik o.a. werken aan het instuderen van de muziek, waarbij we niet alleen de koorpartijen zullen instuderen maar ook zullen stilstaan bij wat er allemaal nog meer komt kijken bij zingen. 

Daarnaast wil ik als regisseur, de spelers uitdagen om een personage fysiek te benaderen en werk ik graag vanuit denk-teksten achter de bestaande teksten.

Tijdens de dans repetities werk ik vanuit spel naar bewegen. Hierbij zijn de choreografieën gebaseerd op verschillende stijlen en is er altijd voldoende ruimte voor inbreng van de deelnemers.

Natuurlijk staat er slechts één ding bovenaan en dat is plezier maken, want als we plezier maken, is ‘the sky the limit’ en kunnen we spetteren tot we erbij neervallen! Ik zie je graag bij Muziektheater Spetter!

Peggy Loch – Zakelijk leider

 ‘Als zakelijk leider wil ik Muziektheater Spetter naar een hoger plan brengen binnen ’s-Hertogenbosch, zodat de Spetters zich veilig voelen binnen onze omgeving en daarbij zowel persoonlijk als binnen het vakgebied kunnen groeien. De juiste kaders scheppen voor de totale organisatie is daarbij essentieel.’ 

Peggy Loch – Zakelijk leider

Op een jonge leeftijd startte Peggy al in de theaterwereld. Door haar interesse in entertainment is zij gestart aan de opleiding International Leisure Management te Breda. Tijdens haar opleiding was zij al betrokken bij verschillende maatschappelijk en culturele projecten in en rondom ’s-Hertogenbosch.

Na haar opleiding koos Peggy om verder te gaan als cultureel ondernemer onder de naam Gewoon, Peggy. Daarmee verzorgt ze voor diverse cultuurorganisaties het zakelijk management, organiseert ze culturele evenementen en coach ze culturele jongeren in hun loopbaan.  

Momenteel is Peggy, naast Muziektheater Spetter, werkzaam (geweest) voor Stichting Theaterplan Zuid-Nederland, Theater aan de Parade, Stichting Golden Cage, Gemeente ’s-Hertogenbosch, NJMT, Theater Terra, I-MOR en Kampvakanties Nederland. 

Meer informatie vind je op www.peggyloch.nl

Peggy Loch – Zakelijk leider

Vragen? 

Wij helpen je graag.

Bel ons: