Untitled design (18)

'CACAO - de Musical'

De voorstellingen van Muziektheater Spetter hebben even op zich laten wachten door de uitbraak van het Covid-19 virus.  Het goede nieuws is, dat we de voorstellingen verplaatst hebben naar zaterdag 17 oktober 2020 en dat u vanaf nu ook tickets kunt kopen. 

Ondanks de aangescherpte maatregelen rond theatermaken en -bezoeken, is het op dit moment mogelijk om op een veilige manier onze voorstellingen te laten plaatsvinden en daar zijn wij trots op. 

Wel zijn wij hierdoor genoodzaakt om onze voorstellingen en de ticket verkoop op een andere manier aan te bieden dan u van ons gewend bent. De tickets zijn enkel online te reserveren en wij vragen u om meer informatie achter te laten. 

PRAKTISCHE INFORMATIE:

WANNEER:     

zaterdag 17 oktober 2020 – middag voorstelling om 14:00 uur.

zaterdag 17 oktober 2020  – avondvoorstelling om 19:00 uur.

 

WAAR:            

Theater De Voorste Venne

Anton Pieckplein 71                             

5251 LZ te Drunen.

 

PRIJS:             

€ 10,00 per ticket. 

 

DUUR:             

De voorstelling duurt +/- 105 minuten (dit is incl. een korte pauze).

Onze enthousiaste Spetters treden voor u op en u kijkt naar een zelfgemaakte en nooit eerder getoonde Muziektheater voorstelling. Dit mag u gewoon niet missen! Klik daarom direct op een van de bestelknoppen, door met uw muis op de gewenste datum te gaan staan, u wordt dan naar het reserveringssysteem geleid, voor u het weet, hebt u uw tickets en bent u verzekerd van een fantastische voorstelling

Theater De Voorste Venne – Theaterzaal
zaterdag 17 oktober 2020 –  Première
aanvang voorstelling: 14:00 uur

Theater De Voorste Venne – Theaterzaal
zaterdag 17 oktober 2020 – voorstelling
aanvang voorstelling: 19:00 uur

Ook dit jaar hebben de Spetters samen met regisseur Marc van Creij gewerkt aan een zelfgemaakte muziektheater voorstelling. 

Een ding is zeker, het wordt een voorstelling boordevol zang, dans en theater. Zij hebben de voorstelling gebaseerd op het thema van dit jaar ‘snoep als lijmmiddel’. De kinderen hebben gedurende het repetitieproces invulling gegeven aan de scènes, teksten, dansen en zelfs rap teksten geschreven. Kortom een voorstelling voor en door de Spetters. zelf. 

Wij hopen dat u er net zo van gaat genieten als de kinderen zelf.

Het verhaal:

Alles lijkt koek en ei en er is geen vuiltje aan de lucht. Toch zijn de agenten Kling & Klang druk met het grootste politieonderzoek sinds tijden. Ondanks dat, leiden de kinderen uit het dorp een onbezorgd leven en genieten ze van lekker snoepgoed in overvloed.

De snoepwinkel van Isa loopt dan ook als een tierelier. Sinds de verdwijning van haar man Sam, de vader van Karamel, runt Isa samen met haar dochter de zaak. Ze stoppen beiden hart en ziel in de zaak. Toch blijft het moeilijk om rond te komen. Hoe kan dat nu? De zaken lopen toch goed?

Ondertussen lijkt bij Tess, in de snoepfabriek alles als vanzelf te gaan, totdat de machine op onverklaarbare reden vastloopt. Er moet een nieuwe machine komen, en snel. Assistentes A3 en A4 moet het geld verzamelen om een nieuwe machine te kopen. Tess weet nog wel een adresje waar ze geld kan wegsnoepen voor haar machine en stuurt haar assistentes op pad.

Het sluwe plan van Tess, zet alles in het dorp op scherp en waar het eerst allemaal op zichzelf staande problemen leken, blijkt alles met elkaar in verband te staan en wordt het verleden terug naar voren gehaald. Als dat maar goed komt…

Preview!

Video afspelen

Handig om te weten...

  • Komt u met de auto, parkeer dan op de  parkeerplaats rondom Theater De Voorste .
  • We willen u vragen om op tijd aanwezig te zijn. De zaal gaat enkele minuten voor aanvang van de voorstelling open, het is niet mogelijk om na aanvangstijd nog toegelaten te worden tot de voorstelling.
  • Het maken van foto’s en videobeelden is niet toegestaan, dit in verband met de regelgeving rond AVG, er worden foto’s gemaakt door onze eigen huisfotograaf en -videograaf.