TIENER THEATERGROEP (2020 - 2021)

Vanaf september 2020 start Muziektheater Spetter met een nieuwe groep, speciaal voor jongeren in de tienerleeftijd. Doe je niets liever dan acteren, zingen en dansen en vind jij het leuk om samen met anderen jezelf vast te bijten in scènes, het ontwikkelen van je personage en het maken van een eigen musical voorstelling met elkaar? Schrijf je dan direct in voor een gratis proefles.

Ieder deelnemer heeft een eigen instapniveau vanwaar hij/zij start bij Muziektheater Spetter. Ons team is erop getraind om vanuit spelplezier en enthousiasme te werken, zodat iedereen zich optimaal ontwikkelt op zijn/haar eigen manier en zo het beste in zichzelf naar boven haalt tijdens de voorstellingen.

De voorstellingen vinden plaats in het voorjaar van 2021 in een theater in de regio. Er worden geen audities gehouden voor deze groep, ons motto is dat iedereen mee mag doen. Wel kun je vrijblijvend een proefles volgen om kennis te maken met de manier van werken. We vragen alleen voldoende inzet en aanwezigheid op de repetities van je terug. 

Praktische informatie:

Leeftijd11 – 16  jaarDagdonderdagDagdeelvroege avond

Belangrijke data:– Wekelijkse repetities vanaf 10 sept. 2020 – 31 mei 2021– Voorstellingen in het voorjaar van 2021Lestijd18:30 – 20:00 (90 min)

Repetitie locatie:

De tiener theatergroep repeteert iedere donderdag avond in het Amateur Cultuurhuis. Bij deze locatie is voldoende parkeergelegenheid, ook voor fietsen.

Locatie:              Amateur Cultuurhuis

                             Elzenstraat 4 / Lucas van Leijdenstraat 25

                            5213 BB ‘s-Hertogenbosch