Bosch de musical (seizoen 2018-2019)

Keuze stress en hoe daar mee om te gaan, want we kennen het allemaal. Kies je voor het één, dan verlies je het ander. Een duivels dilemma en wat als je moet kiezen tussen goed en kwaad, wit en zwart. Is het goede wel zo goed en het kwade wel zo kwaad? Is de waarheid wel de echte waarheid of wordt deze je voorgehouden? En dan hebben we het nog niet eens gehad over het grijze tussen gebied! 

Een door de jeugdige Spetters van Muziektheater Spetter zelfgemaakte muziektheater voorstelling. Tijdens de voorstellingen op 14 en 15 juni 2019 zullen zij laten zien wat zij in huis hebben tijdens hun voorstelling in een echt theater met alles erop en eraan!

TICKET VERKOOP:

Op woensdag 01 mei 2019 start de reguliere kaartverkoop voor  ‘Bosch de Musical’. Vanaf dat moment is het mogelijk om via deze pagina uw tickets te boeken. Ook zullen wij hier meer informatie over onze voorstellingen delen. Bekijk deze pagina regelmatig en blijf op de hoogte.

Bestel hieronder uw tickets voor ‘Bosch de Musical’ op vrijdag 14 juni 2019 en zaterdag 15 juni 2019.

Tickets kosten slecht € 8,50 per ticket. Voor dit bedrag treden 13(!) enthousiaste kinderen voor u op en kijkt u naar een zelf gemaakte en nooit eerder getoonde Muziektheater voorstelling. Dit mag u gewoon niet missen! Klik op een van de buttons hieronder, door met uw muis op de gewenste datum te gaan staan, u wordt dan naar het reserveringssysteem geleid.

Babel 74 - Pleitzaal
vr. 14 juni 2019 - Première
aanvang: 19:00 uur
Babel 74 - Pleitzaal
za. 15 juni 2019 - voorstelling
aanvang: 19:00 uur