Untitled design (18)

CACAO - de Musical (2019-2020)

Ook dit jaar hebben de Spetters, samen met regisseur Marc van Creij, hard gewerkt aan een zelfgemaakte en nooit eerder vertoonde muziektheater voorstelling. Dit mag u gewoon niet missen!

Één ding is zeker, het wordt een voorstelling boordevol zang, dans en theater. Zij hebben de voorstelling gebaseerd op het thema van dit jaar ‘snoep als lijmmiddel’. De kinderen hebben gedurende het repetitieproces invulling gegeven aan de scènes, dansen en zelfs hebben ze hun eigen poster ontworpen en geholpen met het maken van rekwisieten. Kortom; een voorstelling vóór en dóór de Spetters zelf. 

De voorstellingen van Muziektheater Spetter zouden dit jaar plaatsvinden op 13 juni 2020, maar door de uitbraak van Covid-19, hebben wij besloten onze voorstellingen uit te stellen en te zoeken naar een veilige manier om de voorstelling te kunnen opvoeren. Gelukkig is dat moment bijna aangebroken!

Praktische informatie:

De tickets kosten € 10,00 per ticket. 

Er is een pauze in onze voorstelling.

De voorstelling duurt +/- 105 minuten (dit is inclusief de pauze).

Tickets voor ‘CACAO – de Musical’ zijn enkel in de voorverkoop en online te koop door op de bestelknoppen te klikken.

Wij hopen dat u er net zo van gaat genieten als de kinderen zelf. We wensen u alvast een prettige voorstelling op zaterdag 17 oktober 2020 – 14 uur de middagvoorstelling  en zaterdag 17 oktober 2020 – 19:00 uur de avondvoorstellingHieronder vind u alle informatie over CACAO de Musical en hoe u aan tickets kunt komen. 

 Klik daarom direct op een van de bestelknoppen, door met uw muis op de gewenste datum te gaan staan, u wordt dan naar het reserveringssysteem geleid, voor u het weet, hebt u uw tickets en bent u verzekerd van een fantastische voorstelling.

Het verhaal:

Alles lijkt koek en ei en er is geen vuiltje aan de lucht. Toch zijn de agenten Kling & Klang druk met het grootste politieonderzoek sinds tijden. Ondanks dat, leiden de kinderen uit het dorp een onbezorgd leven en genieten ze van lekker snoepgoed in overvloed.

De snoepwinkel van Isa loopt dan ook als een tierelier. Sinds de verdwijning van haar man Sam, de vader van Karamel, runt Isa samen met haar dochter de zaak. Ze stoppen beiden hart en ziel in de zaak. Toch blijft het moeilijk om rond te komen. Hoe kan dat nu? De zaken lopen toch goed?

Ondertussen lijkt bij Tess, in de snoepfabriek alles als vanzelf te gaan, totdat de machine op onverklaarbare reden vastloopt. Er moet een nieuwe machine komen, en snel. Assistentes A3 en A4 moet het geld verzamelen om een nieuwe machine te kopen. Tess weet nog wel een adresje waar ze geld kan wegsnoepen voor haar machine en stuurt haar assistentes op pad.

Het sluwe plan van Tess, zet alles in het dorp op scherp en waar het eerst allemaal op zichzelf staande problemen leken, blijkt alles met elkaar in verband te staan en wordt het verleden terug naar voren gehaald. Als dat maar goed komt… 

Reserveren:

Woensdag 09 september 2020, gaat de kaartverkoop voor CACAO – de Musical opnieuw open. Tickets voor de voorstellingen op zaterdag 17 oktober 2020 zijn vanaf dan rechtstreeks te koop bij De Voorste Venne in Drunen.

Waar:

De voorstellingen  zullen plaatsvinden in de theaterzaal van De Voorste Venne, gevestigd te Anton Pieckplein 71, 5152 LZ in Drunen

COVD-19 MAATREGELEN:

Ondanks de aangescherpte maatregelen, is het op dit moment mogelijk om op een veilige manier, theater te maken en te laten zien en daar zijn wij trots op. Wel zijn wij hierdoor genoodzaakt om onze voorstellingen en de ticket verkoop op een andere manier aan te bieden dan u van ons gewend bent. 

De tickets voor CACAO – de Musical, zijn enkel vooraf en online te reserveren en wij vragen u om meer informatie achter te laten. Zo kunnen we voor iedereen op een veilige manier een mooie plek reserveren, en zorg dragen voor ieders veiligheid. 

Theater De Voorste Venne – Theaterzaal
zaterdag 17 oktober 2020  Premièrevoorstelling: 14:00 uur

Theater De Voorste Venne – Theaterzaal
zaterdag 17 oktober 2020 –Avondvoorstelling: 19:00 uur

 

Pers

Kinderen maken hun eigen musical

donderdag 23 april 2020 – Schreef Astrid Berkenhout in de Bossche Omroep een artikel over de voorstelling CACAO, waarbij Karlijn een van de deelnemers van Muziektheater Spetter verteld over het maken van een eigen musical en hoe het is om bij Muziektheater Spetter te zitten.

Fotogalerij